25 Februari 2010

movin to 5x5!

hehehe..

bkan nk sombong,riak,takbur,batak,dll..
skadar nk bkongsi je..

rmai yg xtau...
rmai yg xbrani nk cube...
rmai yg cube sparuh jalan je...
rmai yg da bputus ase...

dulu aku pon tergolong dlm kalangan yg ramai tu la..

tp atas keazaman yg tggi dan dedikasi,aku sggup mnhadapi semue cabaran dan dugaan yg mndatang semate2 tok bjaye...

AHKIRNYA...

dpt gak aku siapkan kiub 5x5x5...




nk kate susah,memg sush la jgak..
nk kate snang,kalo taim da nk siap senang ar..

tp kali ni,aku blaja dari omputih,ape tah name die..tp ak memg bterime kasih la bebyk kat die sbb aja aku setelkan kiub ni..2 thumbs up 4 u,man!(aku blaja kat youtube je senanye..hee)

lpas je aku bjaye siapkan kiub tu,aku tros tuka status aku kat fb..dkat 50 la gak komen..rate2 memuji ksgguhan aku & ade yg myatekan rase minat mereka thadap bidang kiub ni..ecey..

tp ni ade 1 lg bende yg mnarik..kalo korg nk tau,ade sorg membe aku ni,die jdkan page aku sbg rujukan die tok blaja wat 3x3...hehe..pdhal aku pon xpaam ape yg aku tulis senanye..

ape pon,kpade NABILA (die la membe aku tu), nk men mende ni, kne byk bsaba..kalo xsaba,memg almtnye berkecai la kiub tu kne campak kat dinding..aku da byk pngalaman psl mende ni..


tp kan,aku de 1 kemusykilan la..

btol ke org yg men rubic cube ni xde mse dpan?

ni statement yg dkluarkan oleh membe aku la..aku xtau la..tp aku ghase die jelez kot sbb stage 1 cube 3x3 pon die xlpas lg..hahahahahahahahahahaa!

anyway,trial senin ni..wish me luck!

AKU MAHU TERBANG.....

2 ulasan:

Syafiqah berkata...

good luck beb!! :)

~missnunamu~* berkata...

helo00.. padle..
siapakah membe mu itu??..
ahakkz..