27 Januari 2010

TERIMA KASIH TUHAN

hidup ni memg susah nak dijangka...
life is unpredictable..
kita cume mampu merancang,
tp TUHAN yg mnentukan..

2 mggu lpas, byk sgt cite2 yg xbrape gembire untuk aku..
aku ingtkan,mgkin aku ni memg xlayak untuk gmbire agknye..
tp aku salah.
yup2,aku salah..

aku ghase mggu ni adalah hari yg btul2 mggembirakan tok aku...
nak tau knape?
korg tau knape?
korg tau ke?
korg msti xtau kan..

alhamdulillah, aku lulus dlm exam AS CAMBRIDGE ENGLISH & GERMAN LANGUAGE...!

wlaupon result xde la power mane,yg pntg, aku lulus,sbb time trial aritu aku fail..
so,nmpaknye sem ni aku xkan mmbuat sbarang bentuk essay berbahase inggeris untuk satu jgke mase yg agk lame..brape lame,aku pon xpsti..

result kua ari isnin..ptg tu, abes je klas,dak2 bilik aku tros plan nk celebrate kjayaan kitorg dgn pergi menyelam....

bkan menyelam di pusat akuatik s.alam..
bkn mnyelam di pusat membele-belah..
tapi menyelam di BUNDLE2 yg bersepah di PANDAMARAN,KLANG....

memg syok gile la..aku angkut tshirt lacoste kaler itam..rummate aku yg len ade yg dpt skinny jeans,tshirt keith haring..c kbod lak bli tshirt 3 quarter rolling stones..memg rare la bju tu..tp xley lwn 3quarter the beatles aku..haha!

mlm tu,jandal blanje iterg dnner kat mcd..sape soh die nazar blanje iterg kan...so,nseb die la..aku bntai ayam 2 ktoi..besa2 lak tu..kbod mkn prosperity, bapak mkn big mac..1st time rummate aku mkn kat mcd sesame...bak kate nicole, alle zusammen..hoho...

so,the moral of the story,kite jan la ingt yg tuhan tu xadil..kalo kite ditimpa sesuatu yg malang,sume tu cume ujian je tok kite..sape yg dpt mlepasi ujian tu,so tggu je la ganjaran dari DIE...


ni la stdnt alg 12 hamburg



salam 1 malaysia!

2 ulasan:

malayneum berkata...

salam...

tahniah di atas kejayaan anda!

Nur Hidayah berkata...

congrats, honey...;D