13 November 2009

mereke2 ini hebat!!!!

hola!ari ni aku nk tnjuk mende kat korg yg aku pon xyakin org malaysia brani wat cam mereke2 ni..mereke ni amatlah cool,tenang,macho,berani,tough,gagah,perkase,dan yg plg pnting, MEREKE X GAYAT!!nk tgk?














hebat bukan??aku pon xknfirm yg aku ley wat cam dorg..da la keje berat, pastu keje kat tmpat tggi lak tu...tp dorg sggup wat sesume ni juz tok carik rezeki yg halal..2 yg aku respek kat dorg...dorg ni sejibik cam org indon yg abah aku upah p petik klape sawit tetiap 2 mggu uh..bdan dorg memg sase la..(bukan SASER taw..)keje da la berat,dorg pikul klape sawit tu, cam pikul bantal peluk je..aku nk bwak naek standan klape sawit kat atas kete sorg pon da bpeloh2 cam men ftsal kat sports planet kat seksyen 16 uh..keje susah,tp gaji xbyk mane..aku?stakat jd mandor, tgk2 dorg wat keje je, abah da bg upah dkat 30 hengget..tp stil ghase cam xcukop lg...in fact, duit scholar yg JPA bg pon aku ghase cam nk mntk tmbah lg je...btape xbsyukurnye insan bername muhammad fadhli ni kan...hm..korg lak camne?hrp2 korg xmcm aku...

kite dikurniakan akal fikiran tok berfikir mane yg baek,mane yg buruk..so, pk2 la sndiri..

lepak sudah..

2 ulasan:

Syafiqah berkata...

hiksss...betoi2..pk2 kn la ekkk...

Nawal berkata...

aq ase,,klu ko kje kt tmpt cm tu,,
mau nye x smpt pnjt da brnti da..
lol~