17 September 2009

kami sangap futsal

aku smpai kt kolej dr airport dlm pkl 11suku..
smpai2 je,dak2 ni berajak aku p lpak kat sunway..
aku ni da la kpnatan,tp membe pnye psl,i follo...


smpai2 je,memasing muke excited,mklm ar,bsok da nak balek ke kampong halaman..(aku je y xbape nk hepi,xtau nape)
iterang mkn kat Restoran Sri Bidare,cm kdai mamak tp org indon ghasenye y jd playan..

aku order kopi ais,mnela tau kot2 ley mnyegarkan bdan yg blom mndi dr tghari td..
pastu,mc ngan kbod p order shisha..
aku pnat...

mereke tidak...

ashiq n jandal
zam a.k.a biro pengangkutan
azwan a.k.a singer band In Progress













ITS SHISHA TIME!!

aku da xlarat..
mereke masih bertenage
mereke juge..

lepak pnye lpak,tup2 da nak pkol 2..
kami pon pulang la ke kolej cemare..
ingtkan da smpai kolej ley la aku brehat2,skali ade suare2 sumbang yg berbisik,eh,mnjerit ghaseny..

"wei,FUTSAL jom..."

huh?ftsal?ni yg aku xley thn ni...
ape lg,tnpe nghiraukan kpenatan,kletihan,ksdihan,kefrustrated-an,kerinduan,
aku pon siap2 g turun court ftsal..

peace no war!
ltey yg maha letey..
perot??
mc,syaq,jawe,aku
mc,syaq,jawe,kbod


lame gak la aku xmen ftsal,so kirenye aku mlpaskan gian ar mlm td...
iterang men xingt dunie...abes2 ftsal je,dak2 ni p saho kat lua.aku nk join,tp mate da rabak gler..so,aku nek bilek,mndi,n TDO!

-aku xe mood la nk cite psl trip aku p anta capiq kt airport,sbb prassan sdey 2 stil ade ag ar..
tgk la nnt kalo aku free,aku post la gegamba taim aku kt klia k...

ni je la yg aku ley tnjuk wat mse ni..





-to capiq,smoge slamat pergi,slamat kmbali.....
-viel gluck!



2 ulasan:

Syafiqah berkata...

alaa..nape xmo post cite pasal anta org tu..;( majok 10 saat..huhuu..anyway, sanggup ek stay lame2..siap men futsal bagai..hahaa..
p/s: die pon join shisha gak ke..hopefully not..uve asthma rite?jan mengadeee..hahaa..

thanx anta org mse tu..

padle berkata...

ala...
owg xsmpai ati la nk tulis post uh...
cdey...sobb2..

ar..owg ade la gak isap sket,tp xbyk sgt ar...
capiq jan isau ek..asma owg da lame xkne...